Privacy

Privacy verklaring

Oily Animals slaat persoonsgegevens op indien u een product en/of dienst van ons afneemt of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven zoals het aanmaken van een account bij Young Living bij aankoop van een starterkit. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in deze privacyverklaring

Deze gegevens worden opgeslagen door:
Onderneming: Oily Animals onderdeel van Vetadvies te Heiloo
E-mail: info@vetadvies
Telefoonnr.: 072-5339336
KvK-nummer: 80985777

Oily Animals is verantwoordelijk voor de naleving van de AVG bij het voeren van de administratie van klanten en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. Oily Animals verantwoordelijke voor alle gegevensverwerking namens Oily Animals, waaronder de website www.oilyanimals.nl en webshop van Oily Animals.
Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor de administratie van klanten, de uitvoering van de overeenkomst, het incasseren van betalingen, de website, webshop en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.
De opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een dienst en/of product door Oily Animals. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk voor Oily Animals om een overeenkomst uit te voeren.

Oily Animals slaat uw gegevens veilig op en gaat hier met de grootst mogelijke zorgvuldigheid mee om. Een onverhoopt datalek wordt te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen.
Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens op onjuiste wijze worden gebruikt, verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen, kunt u ons dat schriftelijk melden en zullen uw gegevens direct uit onze administratie worden verwijderd.
Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Wij zijn volledig transparant over welke gegevens wij van u gebruiken en waarvoor wij die gebruiken en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen.

De volgende persoonsgegevens worden opgeslagen

1. Voor de uitvoering van de overeenkomst:
uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres;
2. Voor het betalen en afhandelen van de facturen:
uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres;
3. Voor het behandelen van vragen en klachten:
uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer;

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

1. In het geval van de uitvoering van de overeenkomst:
5 jaren na beëindiging van de overeenkomst ten behoeve van mogelijk toekomstige overeenkomsten, tenzij expliciet een
langere termijn met u is overeengekomen of de gegevens langer bewaard moeten worden vanwege een wettelijke regeling of bepaling;
2. In het geval van het betalen en afhandelen van de facturen:
7 jaren na het betalen van de betreffende factuur, ten behoeve van het voldoen aan de wettelijke verplichting van de belastingdienst;
3. In het geval van het behandelen van vragen en klachten:
na de afhandeling van de klacht.