Awaken

Awaken

Je bent hier:
< Terug

Awaken

Wordt wakker en neem jezelf mee naar het volgende niveau!

Awaken is een mooie mix die ons helpt om het innerlijke bewustzijn te laten ontwaken. Het zal ons ondersteunen bij het maken van de noodzakelijke persoonlijke veranderingen die nodig zijn om onze dromen en doelen te manifesteren.

Gebruik Awaken om uw doelen te verbeteren door meditatie of visualisatie, zodat je je kunt openen naar je ware authentieke zelf. Het helpt ook om negatieve herinneringen los te laten.

Awaken zal bijdragen aan het stimuleren van de creativiteit en de intuïtieve kant van de rechter hersenhelft. Dus als je altijd vastzit in de linker logische kant van de hersenen en je wilt je spirituele bewustzijn vergroten, dan is Awaken daar een hele goede olie voor.

Er zijn 5 essentiële blends in deze blend; een korte beschrijving van elke blend.

  • Joy brengt vreugde in het hart. Het bevordert emoties van liefde en eigenliefde en eigenwaarde.
  • Present Time houdt ons in het moment en helpt ons om het verleden los te laten.
  • Forgiveness helpt ons om trauma en negatieve herinneringen aan het verleden los te laten, te vergeven en te vergeten.
  • Dream Catcher opent de geest en verbetert de droomtoestand. Helpt dromen en doelen te visualiseren en negativiteit vrij te maken.
  • Harmony zorgt voor een emotioneel evenwicht in het lichaam en met de mensen om ons heen. Het vermindert stress en brengt evenwicht.

Carrier Oil: Amandelolie

 

 

Gedocumenteerd

Aftershave, aura, balans, verlicht verveling, gesloten mind, verwarring, dagdromen, overlijden, emotionele transformatie, energiek, angst, het overwinnen van mentale vermoeidheid, schuld, bezetenheid, potentie, zelf aanpassen, spiritueel, sympathie, de overgang in het leven, derde oog, visualisatie en heelheid.

 

Aromatisch

Kalmeren en balanceren.

 

Spiritueel

De olie helpt ons interdimensionaal te verbinden en ons bewustzijn te vergroten. Het helpt bij het bevrijden van negatieve emoties van hopeloosheid, of het vastzitten in vernedering; en het zorgt voor de ondersteuning die nodig is voor ons om de overgang naar een betere plek te bewerkstelligen.

Wat je ook wilt ontwaken in uw leven of bedrijf, ga vanuit die intentie de olie gebruiken en de olie zal je helpen om te laten zien wat er moet worden getransformeerd of wakker worden gemaakt voor u om datgene te bereiken en te worden.

Chakra’s: opent de keel chakra en het derde oog chakra

Gebruik

  • Gebruik de olie puur (onverdund)
  • Gebruik een aantal druppels (2-4) op je polsen, rand van de oren, voorhoofd, nek en voeten;
  • Voeg een aantal druppels (2-4) toe aan het badwater (gebruik epsomzout om in op te lossen);
  • Breng de olie aan op Vitaflex punten;
  • Inhaleer de olie


Gebruik bij dieren

Ja, paarden zijn dol op de geur van deze olie.

 

Let op:

Bepaalde oliën kunnen zeer giftig zijn voor katten. Den en Citrus oliën in het bijzonder. Raadpleeg uw dierenarts als u niet zeker bent over het toepassen van elke essentiële olie bij uw huisdier

 

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen voor veiligheid?

Awaken essentiële olie heeft geen bekende contra-indicatie. Echter, let wel op bij directe blootstelling aan zonlicht binnen 24 uur na gebruik, het kan dan lijden tot ontstekingen van de huid (dermatitis).

Bij zwangerschap of onder dokterstoezicht, raadpleeg altijd eerst jouw arts

Vorige Australian Kuranya
Volgende Believe
Inhoudsopgave