Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer: Alle informatie op deze website kan je helpen als het gaat om een weloverwogen keuze te maken voor een positieve gezondheidsimpact op je dier of bij mensen. MAAR het is geen vervanging van een dierenarts of arts.

De producten, informatie en onderwerpen die worden besproken op deze website zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, te behandelen, genezen of voorkomen en zijn ALLEEN voor educatieve doeleinden en niet bedoeld ter vervanging van het advies van je dierenarts of arts.

De website van Oily Animals verstrekt geen medisch advies, schrijft niet voor of diagnosticeert. De verantwoordelijkheid van het inzetten of gebruiken van de informatie op deze website, ongeacht bij dieren of bij mensen, blijft bij de lezer, eigenaar, gebruiker of welke partij dan ook.

WIJ ADVISEREN OM ALTIJD CONTACT OP TE NEMEN MET DIERENARTS OF ARTS VOOR OVERLEG. Immers is er een goede anamnese nodig om een juist advies te kunnen geven. Dit kan nooit via een platform zoals een website of andere social media.

Bij chronische problemen, gebruik van medicijnen, zwangerschap, borstvoeding, dracht, zogen extra voorzichtigheid in acht nemen en altijd in overleg met dierenarts of arts voordat er een product of een nieuw protocol/behandelplan wordt ingezet.