Essential-Sniff© praktijkdag 29 Maart 2020 in Wadenoijen (Tiel)

Essential-Sniff© praktijkdag 29 Maart 2020 in Wadenoijen (Tiel)

ESSENTIAL SNIFF© leer je hond ondersteunen via zijn/haar neus

Wellness voor jouw hond? Heeft deze onvoldoende zelfvertrouwen, is erg druk of juist angstig? En wil jij leren hoe je jouw hond kunt lezen en ondersteunen bij het aanbieden van de oliën via geur? Dan is de workshop Essential Sniff op 29 maart a.s. iets voor jou! Deze workshop leert je het aanbieden van de oliën en het lezen van de reactie van het dier tijdens het werken met kalmerende geuren bij honden.

Tijdens deze workshop is er aandacht voor de Essential-Sniff©. Hierbij wordt onder meer uitgelegd wat de invloed van essentiële- ofwel etherische oliën is op (het gedrag van) honden. Daarbij ligt de nadruk op rustige verwerking via het limbisch systeem. Dit is het oudste deel van onze hersenen, waar onder meer onze emoties en herinneringen gevormd worden. We observeren wat de geuren van de oliën doen bij de hond en leren inspelen op wat de hond laat zien.

Tijdens deze workshop maken we gebruik van de oliën uit de Raindrop kit die ook tijdens de Raindrop Massage worden gebruikt. Deze oliën staan erom bekend dat ze als geheel o.a. ontspannen en kalm gedrag ondersteunen. Daarnaast zien we ook vaak dat zowel de synergie tussen deze oliën als het individueel gebruik ervan het zelf genezend vermogen en de weerstand ondersteunt.  De technieken die tijdens deze workshop voorbij komen kun je later thuis bij je eigen hond ook met andere oliën toepassen.

De Essential-Sniff© Workshop is ontwikkeld door Ellen Angelino en Petra Riedijk van de Young Living-groep Oily Animals.

Op 29 maart 2020 wordt deze workshop gegeven door Ellen Angelino. Zij is onder meer Aroma- en Quantum-Coach® en TTouch® Practitioner level 2 voor gezelschapsdieren én paarden. Daarnaast is zij ook opgeleid als Natural Dogtrainer & Gedragsconsultant.

Er is plaats voor minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Meebrengen eigen hond gaat in overleg.

Wanneer: 29 maart 2020
Waar: Ellen Angelino Natuurlijk voor Dier en Mens, Bommelweg 39, 4014 PV Wadenoijen (Tiel)
Van 10:30 – 13:30
Kosten: € 60,00 p.p.

Datum

mrt 29 2020
Expired!

Tijd

10:30 - 13:30

Kosten

De cursusprijs bedraagt 60 euro voor Oily Animals-leden en voor niet-leden 100 euro. Deze prijzen zijn inclusief BTW, lunch, koffie, thee etc.

Locatie

Bommelweg 39, Wadenoijen,Tiel
Bommelweg 39,4014 PV Wadenoijen,Tiel

Oily Animals bestaat uit een heel leuk team van verschillende mensen.

Deze blogs worden geschreven door onze teamleden. Zij schrijven vanuit hun hart en ieder op zijn of haar manier.

Geef een reactie